SC PartyBox RO SRL

În cazul unei comenzi efectuat deveniţi automat clientul firmei SC PartyBox RO SRL

1.Informatii generale

Prezentul document prin continutul sau pune la dispoziția tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Partybox (partybox.ro)

Site-ul Partybox (partybox.ro)este operat de societatea SC PARTYBOX RO SRL, cu sediul in Târgu Mureș înscrisă in Registrul Comertului cu numarul J26/1161/2015 . Utilizarea site-ului (incluzănd accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecintele ce decurg din aceasta. 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.
SC PARTYBOX RO SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relatia dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislatia europeana privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

2. Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.partybox.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.
Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intră in vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la bază Contractului astfel încheiat.
Documentul și informațiile puse la dispozitie de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind factura și certificatul de calitate și conformitate emise de către Vânzător pentru Bunurile achiziționate.

3. Politica de vânzare online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii îi este permis oricărui Cumpărător.
Pentru motive justificate, partybox.ro își rezervă dreptul de a restrictiona accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, în cazul în care consideră ca în baza conduitei sau a activității Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel site-ul partybox.ro. În oricare dintre aceste cazuri, Cumpărătorul se poate adresa la adresa de mail , pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus mentionate.
Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interactiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea "contact" din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) exclusiv T.V.A.

4. Dreptul de proprietate intelectuala si industrial

SC PARTYBOX RO SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.partybox.ro și nu îi confera dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul conținut al site-ului partybox.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC PARTYBOX RO SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuala ți industrială. Folosirea fără acordul SC PARTYBOX RO SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul www.partybox.ro este deținut de către SC PARTYBOX RO SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directa sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabila scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe www.partybox.ro sunt produse si comercializare de SC PARTYBOX RO SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricănd. Verificați prețul final de vănzare înainte de a achiziționa un produs.

5. Vânzător

PartyBox Ro S.R.L.
Str. Budiului, Nr. 68, Târgu Mureș, jud. Mureș, 540390, Romania
CIF: RO24370051
J26/1161/2015
Telefon: +40 729 807 715

6. Subiectul contractului

Despre produsele comercializate de www.partybox.ro, găsiţi detalii mai amănunţite în meniul produse.

Preţ cumpărare, condiţii de plată.

7. Înregistrare

Magazinul online www.partybox.ro poate fi folosit numai de către clienţii înregistraţi. Înregistrarea, şi furnizarea datelor este benevol, şi va fi efectuat în scris, cu completarea unui formular online, cu condiţia ca regulamentul comercial al magazinului să fie acceptat de către client. Înregistrarea cu succes va fi adeverit prin e-mail. Firma SC PartyBox Ro S.R.L. are dreptul să refuze orice cerere de înregistrare dacă informatiile furnizate sunt false sau incorecte, sau sesizează (ajunge la concluzia) din datele furnizate, şi circumstanţele folosirii paginii, că magazinul este folosit în scopuri incorecte. Registraţia se poate anula oricând printr-un e-mail trimis la adresa 

8. Comandă

Comanda constă din trei trepte:

- Alegerea produsuluiu
- Punerea în coş - efectuarea comenzii.
-Conţinutul coşului arată banderolele alese, cheltuielile cumpărătorului, precum şi plata la livrarea marfei.  Aici puteţi comanda produsul, golii coşul de cumpărături, şi puteţi să vă întoarceţi la magazinul online.
-Opţiune de livrare momentan: serviciu de curier GLS sau preluare personală.

Cumpărătorul poate alege din următoarele moduri de plată:

Ramburs (numerar) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului (maxim 5000 ron) la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar

Ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau persoane fizice). In acest caz, se va emite o factura proforma care se va transmite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator. Dupa efectuarea platii, comanda va fi livrata la adresa dvs.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

PARTYBOX RO S.R.L
CUI: RO 24370051
Reg.Com. J26/1161/2015
Sediul social: Str. Budiului nr. 68, Târgu Mureș, Jud. Mureș
Banca: ING: RO46INGB0000999915093089(RON)
Banca: ING: RO19INGB0000999915093090 (EUR)
Banca: Trezorerie: RO02TREZ4765069XXX016054 (RON)

Prin Card Bancar

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigură tranzacțiilor online acelasi nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură in primul rănd ca nici o informatie legata de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.
Tranzactia este procesata de ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti – prin intermediul  ING WebPay  nu solicita si nu stocheaza niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

La sediul social (Str. Budiului, nr. 68, Târgu Mureș) cu card sau numerar.

9. Condiţii de livrare şi termeni

Pentru produsele pe stoc livrarea durează de 1-2 zile lucrătoare.

Pentru cele personalizate se mai adaugă termenul de producție de 1-3 zile lucrătoare (un funcție de produs și de volumul comenzilor preluate). Astfel, produsul va ajunge la dvs in 1-5 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

Comenzile plasate în zilele lucrătoare înainte de ora 14:00, vom încerca să le procesăm în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, vor fi procesate în ziua lucrătoare următoare și vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

Livrarea se face prin firma de curierat GLS si durează, de obicei, 1-2 zile lucrătoare.

Firma de curierat poate înregistra în mod excepțional întârzieri ce țin de organizarea lor internă și de care nu ne facem responsabili.

În perioadele aglomerate (sărbători, black-friday etc), atăt termenul de producție, căt și termenul de livrare prin firmă de curierat se pot prelungi și veți fi notificat in prealabil.

10. Condiții de returnare

Clienții pot solicita returnarea unui produs în termen de 14 zile din momentul intrării în posesie fizică a bunurilor achiziționate.
Orice problemă trebuie semnalată în maximum 24 de ore de la primirea coletului. Vă asigurăm de tot suportul nostru și de toată bunavoința pentru a fi complet mulțumit de achiziția făcută!
Produsele nu se pot returna prin Poșta Română.

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului și se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: ''Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor in care părțile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degradă ori deterioră rapid.''

Produsele care sunt realizate corect, conform specificațiilor clientului (transmise în comandă și confirmate ulterior împreună cu un consilier de vânzări) nu pot fi returnate.

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afară spațiilor comerciale următoarele: [...] c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.partybox.ro intră sub incidența acestei excepții, fiind personalizate in mod clar, dupa specificațiile prezentate de consumator (Cumpărător). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici. 

Știm cât de importantă este acest produs pentru dumneavoastră, de aceea este lucrată cu maximă atenție și este verificată de două ori înainte de livrare.

Pentru că satisfacția dumneavoastră față de achiziția facută se afla pe primul plan, vă asigurăm de toată bunăvoința pentru a fi complet mulțumit!
De aceea, în cazul cănd primiți produsul personalizat care nu corespunde cu cerințele de personalizare, vă punem la dispoziție două posibilități de remediere:

 
  1. Dacă greșeala ne aparține, o vom remedia și vă vom trimite produsul cât de repede posibil, suportănd totodată și costul de transport, atât la preluarea portofelului (de refăcut) de la adresa dumneavoastră, cât și la expedierea către dumneavoastră.
  2. Dacă alegeți varianta de a returna produsul*/ **, Partybox vă va restitui contravaloarea acestuia, suportând totodată costul transportului produsului achiziționat, prin curier pană la sediul nostru.

* Returul va fi acceptat doar dacă produsul este în aceeași stare în care a fost livrat, nepurtat, fără urme de uzură sau rupturi și este complet, cu toate accesoriile din componenta
**În cazul în care dvs solicitați returnarea unui produs (în termenul legal), se vor returna și cadourile primite din partea Partybox (promoții etc)

În cazul în care problema nu poate fi remediată si produsul trebuie returnat către noi, contravaloarea produsului va fi rambursată în termen de 14 zile de la data în care produsul este recepționat fizic de către SC PARTYBOX RO SRL. În momentul predării produsului către firma de curierat, acesta trebuie împachetat corespunzător, în cutia de produsului primită, întrodusă într-un ambalaj cu protecție, pentru prevenirea deteriorării în timpul transportului. Partybox își rezervă dreptul de a va trimite înapoi produsul, costul pentru transport fiind suportat de către dumneavoastră, dacă acesta nu îndeplinește cu exactitate condițiile de returnare, rezervându-ne dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat în acest caz.

Suma va fi returnată după cum urmeaza:

  1. pentru Comenzile achitate cu card online, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
  2. pentru Comenzile achitate ramburs, restituire prin virament bancar*.

*Vă rugăm să ne comunicați pe e-mail: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului.
În cazul îndeplinirii condițiilor de retur, vom returna contravaloarea produselor, fără taxa de transport achitată.
În cazul în care au fost comandate mai multe produse, iar returul nu se efectuează pentru toate, se va restitui doar contravaloarea produsului/ produselor returnate, fără costul transportului.

11. Costuri de returnare

Întrucat produsele pot fi returnate doar in cazul în care nu au fost respectate cerintele de personalizare confirmate împreună cu agentul de vânzări, în urma comunicării întenției de returnare și a confirmării de către consilierii noștri de vânzări, vom face o solicitare de ridicare de la adresa comunicată, costurile de transport fiind suportate de Partybox, atât la preluarea coletului, cât și la expedierea produsului refăcut.
Dacă se dorește expedierea către Partybox prin intermediul altui curier agreat – înafară de GLS, costurile de transport vor fi suportate de dumneavoastră.

12. Adresa la care ne puteți trimite produsele returnate

PartyBox Ro S.R.L.
Str. Budiului, Nr. 68
Târgu Mureș, jud. Mureș, 540390
Telefon: +40 729 807 715

13. Politica de confidentialitate

SC PARTYBOX RO SRL colectează, stochează și utilizează datele cu caracter personal doar în conformitate cu legislația în vigoare. Informații suplimentare despre Politica de confidențialitate puteți accesa la următorul link: https://www.partybox.ro/politica-de-confidentialitate/

14. Politica de cookies

Cookies sunt fişiere text ce conţin informaţii pentru a identifica vizitatorii periodici a paginii noastre de internet, exclusiv pe durata vizitei. Cookies îmbunațătesc experienta dumneavoastră de navigare și nu conțin nici o informație personală despre dumneavoastră. Mai multe detalii despre Politica de cookies puteți accesa aici

15. Răspundere

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune ce țin de utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.
Prin plasarea Comenzilor, Cumpărătorul accepta în mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data plasării Comenzii.
Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificați oricând de către partybox.ro. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din Site și/sau prin trimiterea Comenzii.

16. Legea aplicabila

Prezentul document este supus legii române. Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instanțele judecătorești române competente.
 

17. Solutionare litigii online (SOL)

Comisia Europeană a creat o platformă on line pentru soluționarea extrajudiciarã a litigiilor. Această platformă poate fi accesata prin intermediul următorului link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

18. Date de contact SC PARTYBOX RO SRL

Dacă aveţi întrebări cu privire la magazinul nostru online vă rugăm sa ne contactati la adresa de mail  sau prin intermediul formularului dedicat de contact.

Actualizat 09.04.2024