1.Cine suntem

Site-ul Partybox (www.partybox.ro) este operat de societatea SC PARTYBOX RO SRL, cu sediul în Târgu Mureș, Str. Budiului, nr. 68, înscrisă în Registrul Comertului cu numărul J26/1161/2015
Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date, SC PARTYBOX RO SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Regulamentul (UE) 2016/679 impune un set unic de reguli în materia protecţiei datelor cu caracter personal, înlocuind Directiva 95/46/CE și, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001.
Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC PARTYBOX RO SRL, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.partybox.ro.

2.Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți client al Site-ului Partybox, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul www.partybox.ro precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, SC PARTYBOX RO SRL va prelucra următoarele date Numele și Prenumele, număr de telefon, adresa și email.
Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Partybox va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

3.Etapele formularul de completare cu datele de livrare Partybox.ro

Formularul în care se include datele de livrare pe Partybox.ro conține 3 etape:
• I Etapă se colectează datele de personalizare a produsului
• II Etapă se colectează datele de contact a clientului ce dorește să plaseze o comandă (Numele și Prenumele, Număr de telefon și Email)
• III Etapă se colectează datele de livrare pentru a putea expedia produsul clientului. (Țara, Oraș, Județ, Adresă, Cod Poștal) Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

4.Comenzi

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs;
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru confirmarea comenzii sau dacă apar probleme la livrarea produselor dvs;
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite facture.

Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și SC PARTYBOX RO SRL definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și SC PARTYBOX RO SRL.

Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de SC PARTYBOX RO SRL, prin intermediul Site-ului.
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

5.Comportament online

  • SC PARTYBOX RO SRL folosește cookie-urile ca și metoda de a îmbunătăți activitatea și experiența online a utilizatorilor săi. Vă rugăm consultați Politica de cookies pentru mai multe detalii.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al SC PARTYBOX RO SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

6.Durata pentru care va prelucram datele

  • Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.Pentru comenzile de pe www.partybox.ro datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate.

    În situaţia în care sunteți client și vă doriți să ștergem datele personale pe care le deținem cu aspect de livrare, se poate solicita stergerea prin trimiterea unui email către [email protected],  SC PARTYBOX RO SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita dreptul la stergerea datelor. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

7.Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC PARTYBOX RO SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină SC PARTYBOX RO SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către SC PARTYBOX RO SRL prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Datele dvs. cu caracter personal sunt furnizate acestor companii numai în baza unor relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare.
Datele dvs. sunt destinate exclusiv utilizării de către SC PARTYBOX RO SRL în scopurile menționate mai sus și nu vor fi dezvăluite unei terțe părți cu excepția următoarelor firme:

  • Firma de curierat: GLS;
  • Platforma pe care functioneaza site-ul;
  • Furnizorul de servicii de email marketing;
  • Furnizor analiza trafic site: Google Analytics;
  • Program de facturare si gestiune: BOCP;
  • Societatea angajată pentru a ține evidență contabilă a SC PARTYBOX RO SRL.

Informa;iile solicitate în cazul plăților online ăntra sub ăncidenta condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar Partybox (Partybox.ro) nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

8.Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate.
  • dreptul de acces la date;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate,
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”).
  • dreptul la portabilitatea datelor.
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail [email protected].  Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere.