Metode de Plată

Ramburs (numerar) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului (maxim 5000 ron) la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra

Transfer bancar

Ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau persoane fizice). In acest caz, se va emite o factura proforma care se va transmite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator. Dupa efectuarea platii, comanda va fi livrata la adresa dvs.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

PARTYBOX RO S.R.L
CUI: RO 24370051
Reg.Com. J26/1161/2015
Sediul social: Str. Budiului nr. 68, Târgu Mureș, Jud. Mureș
Banca: ING: RO46INGB0000999915093089(RON)
Banca: ING: RO19INGB0000999915093090 (EUR)
Banca: Trezorerie: RO02TREZ4765069XXX016054 (RON)

Prin Card Bancar

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigură tranzacțiilor online acelasi nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură in primul rănd ca nici o informatie legata de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.
Tranzactia este procesata de ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti – prin intermediul  ING WebPay  nu solicita si nu stocheaza niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

La sediul social (Str. Budiului, nr. 68, Târgu Mureș) cu card sau numerar.