1.Pahare pentru festivaluri cu grafică specială

În prezent, multe evenimente, festivaluri sau unități de catering au propriile pahare de plastic colorate, cu propriul logo.

De ce? Deoarece sunt fabricate din materiale reciclate, sunt mai ecologice și reduc cantitatea de deșeuri pe care le produc. Un spațiu publicitar excelent pentru sponsori. Pentru că nu este un pahar de unică folosință, acesta va rămâne în uz pentru o perioadă lungă de timp în casele oaspeților dvs. Îl puteți folosi chiar și ca pahar cu garanție pentru cei care doresc.

Furnizăm o ofertă personalizată pentru fiecare comandă de pahare de plastic cu inscripție. Întrebați prin e-mail sau la telefon 0729807715!

2.Detalii

Material: polipropilenă transparentă de calitate alimentară
Rezistent la sute de spălări manuale și la mașină. Imprimeul nu se va uza, nu se va zgâria și nu va deveni opac.
Poate fi folosit și pentru băuturi calde, cum ar fi vinul fiert, ciocolata caldă, ceaiul etc.
Dimensiune: pahar cu margine: 0,3 L, 0,4 L, 0,5 L
Pahar lung pentru evenimente: 0,04 L, 0,25 L, 0,33 L, 0,5 L
Disponibil în 15 culori
Cantitatea minimă de comandă: 100 bucăți / culoare


3.Inscripționare

Putem crea texte și logo-uri personalizate de calitate durabilă pentru paharele evenimentului dumneavoastră. Posibilitatea de a alege între imprimarea într-o singură culoare sau în mai multe culori.

Până la 1000 de bucăți, până la 2 culori. Peste 1000 de bucăți, până la 3 culori. Se pot realiza peste 1000 de bucăți de folie color cu grafică color, umbre, tranziții de culoare.

Timpul de producție este de 2-3 săptămâni pentru imprimări în 1-2 culori și de 4-5 săptămâni pentru imprimări full color.

Vă rugăm să trimiteți textele indicând fontul. Vă rugăm să ne trimiteți sigla și alte elemente grafice în format vectorial (eps, ai, pdf).

Vă rugăm să rețineți că culoarea paharului pe care o vedeți pe monitor poate fi diferită de cea reală. Acest lucru depinde, de asemenea, de setarea monitorului. Prin urmare, nu vor fi acceptate reclamații. Dacă nu sunteți sigur de culoare, vă rugăm să ne cereți ajutorul.

Vă vom furniza o ofertă individuală pentru fiecare comandă de brățări inscripționate. Întrebați prin e-mail sau sunați la 0729807715!