BRĂȚARĂ DIN SILICON

Brățările din silicon au devenit populare la începutul anilor 2000 pentru a lupta împotriva cancerului. În prezent, pot fi întâlnite în multe domenii. Cu siguranță, trebuie să aveți propria brățară de silicon pentru echipa sportivă, formația, interpretul preferat. Școli, instituții de învățământ, confesiuni religioase, companii multinaționale, festivaluri, conferințe, competiții sportive, toate își produc propriile brățări din silicon. Brățara nu este doar o amintire plăcută pentru participanți, ci și un simbol al apartenenței la o comunitate.

Dacă doriți să vă confecționați propria brățară din silicon, alegeți dimensiunea și culoarea care vi se potrivesc cel mai bine. Dacă nu găsiți cea mai potrivită din gama noastră largă de culori, putem, de asemenea, să vă confecționăm brățările din silicon folosind un cod unic de culori Pantone. Puteți solicita, de asemenea, debosare, imprimare in relief, serigrafie sau umplere cu culori. Vă vom asigura o imprimare de înaltă calitate și culori frumoase și vibrante. Nu vă faceți griji nici în privința prețului, vom încerca să vă oferim cel mai bun preț posibil.
Transmitem o ofertă individuală pentru fiecare comandă de brățară din silicon inscripționată. Întrebați prin e-mail sau la telefon 0729807715! 

DETALIIMaterial: 100% silicon
Mărime: mărimea pentru adulți (standard): 202 x 12 x 2 mm
Disponibil în 32 culori
Dimensiunea pentru copii: 180 x 12 x 2 mm
Disponibil în 13 culori
Cantitatea minimă de comandă: 50 bucăți / culoare


INSCRIPȚIONARE

Putem crea logo-uri text personalizate pentru brățările dvs. într-un timp scurt. Se poate opta pentru imprimare într-o singură culoare sau în mai multe culori. Dacă aveți nevoie de un cod de culoare PMS personalizat pentru brățara dvs. de silicon sau dacă doriți ca literele să fie imprimate în relief sau debosate, sau poate cu umplutură de culoare, atunci producția va dura mai mult.

Timpul mediu de producție pentru comenzile de inscripții într-o singură culoare este de 4-10 zile lucrătoare (în funcție de volumul de lucru actual).

Vă rugăm să trimiteți textele, cu fontul indicat. Sa ne trimiteti sigla, alte elemente grafice în format vectorial (eps, ai, pdf).

Vă rugăm să rețineți că culoarea brățării pe care o vedeți pe monitor poate fi diferită de cea reală. Depinde de setările monitorului. Prin urmare, nu vor fi acceptate reclamații. Dacă nu sunteți sigur de culoare, vă rugăm să ne cereți ajutorul.


 

Brățările de silicon pentru adulți sunt disponibile în următoarele culori:
- alb
- negru
- argint
- aur
- maro
- albastru deschis
- albastru deschis
- turcoaz
- albastru regal
- albastru închis
- bej
- galben
- ocru
- portocaliu
- portocaliu neon
- magenta
- peony
- purple rose
- mov deschis
- mov închis
- roșu
- burgundia
- roșu neon
- roz neon
- verde kivi
- verde deschis
- verde
- verde închis
- verde neon
- fosforescentă (taxă suplimentară)
- model militar (taxă suplimentară)

 

Brățările de silicon pentru copii sunt disponibile în următoarele culori:
- alb
- negru
- albastru deschis
- albastru regal
- albastru închis
- galben
- portocaliu
- magenta
- roșu
- violet
- verde deschis
- fosforescentă (taxă suplimentară)Furnizăm o ofertă personalizată pentru fiecare comandă
de brățări din silicon inscripționate.

Întrebați prin e-mail sau sunați la 0729807715!


szilikon karkötő, gumi karkötő, szilikon karkötő nyomás, szilikon karkötő készítés, szilikon karkötő felirat, gumi karkötő készítés, gumi karkötő felirat, karkötő táborba, gyerek karkötő táborba, sportcsapat karkötő, karkötő rendezvényre, tábori karkötő, tábori karkötő gyerekeknek, céges karkötő, logózott karkötő, gólyatábor karkötő, egyetemi karkötő, iskolai karkötő, egyen karkötő, csapat karkötő, szitázott karkötő